Hoe het is begonnen …

In 2009 hebben wij een kavel gekocht en hier samen met onze zwager en schoonzus een twee-onder-een-kap op gebouwd. We hebben veel zelf gedaan van elektriciteit tot schilderen. Geweldig om te doen, ‘helemaal’ je eigen huis opbouwen.. Alle kamers moesten natuurlijk vanaf blanco ingericht worden. Gelukkig weten we goed wat we willen en werden keuzes vlot gemaakt. Onze keuken is wel de eye-catcher geworden. De ruimte, het kookeiland, de kleuren én de muurschildering zien er geweldig uit. En door de muurschildering is het allemaal begonnen…
Ik had nog niet veel vaker dit soort muurschilderingen gezien en ook mensen die bij ons binnen kwamen waren verrast. Al een tijdje liep ik met het idee om iets voor mezelf te starten en zo kwam het een bij het ander. Op 1 januari 2011 is mijn webwinkel Muurstickerboetiek geopend. De webwinkel heb ik helemaal vanaf nul opgebouwd, wat een enorm leerzame ervaring is geweest. Inmiddels draait de webwinkel een jaar en gaat het erg goed. In juni 2011 kreeg ik de mogelijkheid om de webwinkel Tekstopcanvas over te nemen. Een lopende webwinkel en deze mogelijkheid heb ik met beide handen aangegrepen. De afgelopen periode heb ik de webwinkel meer naar mijn eigen smaak en stijl ingericht. Zo is het logo veranderd en is de hele website opnieuw gebouwd (met dank aan Lilian Simmelink van Lilmissperfect!).

Nu een jaar verder ben ik de trotse eigenaar van deze twee webwinkels en ben ik hard aan de slag met allerlei nieuwe plannen. Deze blog is daar één van. Hier wil ik tips, trends, nieuwe producten en leuke kortingsacties delen.

Daarnaast wordt binnenkort nog een website geopend www.tekstop.nl, met de mogelijkheid om foto’s en teksten ook op andere materialen te drukken. Je kunt denken aan glas, aluminimum en tuindoek. Maar hierover een volgende keer meer! Daarnaast verwachten wij half maart ons eerste kindje, dus 2012 wordt een prachtig jaar!

Advertenties

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s