De leukste muurdecoraties

Er zijn tegenwoordig zoveel leuke dingen te koop om je muren op te vrolijken. En dat is natuurlijk alleen maar heel erg fijn, maar wat als je nu door de bomen het bos niet meer ziet? Dan heb ik voor jullie de leukste muurdecoraties onder elkaar gezet.

Muurdecoratie van Muurmetstijl

Muurmetstijl is de webshop met hippe en trendy wanddecoraties. Erg leuk vind ik de vlinder muurdecoratie, die op bijna elke wand of deur bevestigd kan worden. De vlinders kun je zelf in elke gewenste kleur schilderen of spuiten. Naast de  vlinders zijn er ook nog sterren en vissen of vormen, zoals cirkels en vierkanten. Een leuke manier om in een handomdraai de kinderkamer of een andere kamer te pimpen.

   

Muurletters van Claudesign

Geweldig van die leuke letters op de muur! In allerlei kleuren, met leuke prints erop. Gezien de drukke agenda van veel van ons, hebben we natuurlijk geen tijd of zin om die letters dan zelf nog te pimpen. Geen probleem bij Claudesign, daar bestel je de letters in het gewenste lettertype, kleur en met een leuke print. Je krijgt de letters dan helemaal klaar om op te hangen in de bus. Enorm leuk en handig!

Fotobehang van Jappie.eu

Eenvoudig een hele muur in je kamer opfrissen, kies dan voor fotobehang. Bij Jappie.eu zijn er heel veel varianten verkrijgbaar zoals papier, vinyl, vliesbehang en viltbehang. Vervolgens heb je nog de keuze uit heel veel verschillende thema’s zoals bomen en struiken, auto’s, bloemen, dieren, planten en natuur, mensen etc.

Mijn aandacht werd getrokken door het thema culinair. Heerlijke aardbeien op de muur of een frisse appel. En voor de echte koffieliefhebbers, hier krijg je toch zin in koffie van!

Muurstickers en canvasdoeken

Uiteraard mogen mijn muurstickers en canvasdoeken in dit rijtje niet ontbreken!

Nog andere muurdecoraties die eigenlijk niet in dit rijtje mogen ontbreken? Laat dan een berichtje achter en wie weet staat die er de volgende keer tussen!

 

Advertenties

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s