Muurdecoratie: Tekstop.nl is geopend!

Vanaf vandaag is de webshop Tekstop.nl geopend! Tekstop.nl is het startpunt voor het vastleggen van persoonlijke teksten (met of zonder foto) op canvas, aluminium, plexiglas en tuindoek.

Tekstop.nl is een uniek concept: iedereen is bekend met het afdrukken van een mooie foto op bijvoorbeeld canvas. Tekstop.nl biedt de mogelijkheid om niet alleen een foto, maar ook een persoonlijke tekst toe te voegen. Hier zijn wij al langere tijd mee bezig met Tekstopcanvas. Vanaf vandaag bieden wij ook de mogelijkheid om dit op Aluminium, Plexiglas en Tuindoek te drukken.

Deze uitbreiding biedt, naast Tekstopcanvas meer mogelijkheden om een bijzondere of persoonlijke tekst vast te leggen. Zo heeft Aluminium een hele eigen uitstraling en is uiterst geschikt om een foto te combineren met een persoonlijke tekst. Aluminium is vormvast, duurzaam en heeft een erg mooie verschijningsvorm.

Plexiglas is een exclusieve manier om je foto met tekst te presenteren.Het biedt een optimale bescherming van de kleuren van je foto. Daarnaast krijgen foto’s een prachtig diepte-effect. Door het hoogglanseffect van het plexiglas past het perfect in een modern interieur.

Om in de zomermaanden ook te genieten van mooie foto’s met tekst, kunnen deze nu ook op Tuindoek gedrukt worden. Een tuindoek  geeft een warme aanvulling op je tuin, waar je in de zomermaanden van zult genieten. Maar juist ook in de winter kan een tuindoek kleur in je tuin brengen.

De komende tijd worden de sites nog verder aangevuld, maar kom alvast een kijkje nemen!

www.tekstop.nl

www.tekstopcanvas.nl

www.tekstopglas.nl

www.tekstopaluminium.nl

www.tekstoptuindoek.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s