De lente komt eraan!

Wat een heerlijk gevoel, de lente staat weer voor de deur! Wakker worden met vogels die fluiten, genieten van de eerste zonnestralen en de krokussen en narcissen verschijnen weer overal! Het woord lente is een oude afleiding van lang en heeft betrekking op het lengen van de dagen, nog zo’n prettige bijkomstigheid, de dagen worden weer langer. De dagen in de lente worden ten opzichte van de voorgaande winter langer en het zonlicht wordt sterker. Dat heeft effect op mensen, omdat de hoeveelheid serotonine en dopamine hoger wordt. Dit zorgt voor een algemeen welbevinden en enige euforie! En hoe kenmerkend voor de lente, pasgeboren lammetjes!

Veel mensen gaan in de lente weer lekker naar buiten en in de tuin aan de slag. De tuin krijgt een opknapbeurt, want deze ziet er zo na de winter nog wel erg kaal en leeg uit. Om de lente in te luiden worden overal de lentebloeiers (narcissen, tulpen en hyacinten) weer in de tuinen geplaatst. In een handomdraai krijgt je tuin weer kleur en geur!

Een andere mogelijkheid om alvast weer kleur aan te brengen in je tuin is een tuindoek of ook wel tuinposter genoemd. De schutting die nog zo kaal is na de winter of een tuinhuisje dat wel wat kleur kan gebruiken, fleur je in een handomdraai op met een mooi tuindoek. Tuindoeken zijn al een tijdje verkrijgbaar in vele maten en kleuren, met de mogelijkheid om een eigen foto erop te plaatsen. Wij bieden nog een extra mogelijkheid aan, namelijk je eigen tekst (met of zonder foto) op een tuindoek! Neem een kijkje bij www.tekstoptuindoek.nl om jouw tuin lente klaar te maken, zoals bijvoorbeeld met onderstaande voorbeelden! De tuindoeken zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en met verschillende ophang systemen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s