Terug van weggeweest

Daar zijn we weer, terug van weggeweest. Het laatste bericht is al weer even geleden en dat heeft alles te maken met de geboorte van onze dochter Elin!
Ze is op 22 maart geboren en alles gaat helemaal geweldig.

Langzamerhand ontstaat er wat ritme en is het tijd om de boel weer op te pakken.
De webshop Muurstickerboetiek en Tekstop zijn gewoon doorgegaan, maar dit blog heeft even stil gelegen. Hoogste tijd om nu weer eens een bericht te plaatsen!

Op Elin haar kamertje mocht de nodige muurdecoratie natuurlijk niet ontbreken. We hebben een mooie muursticker uit de eigen webshop en haar naam in blokletters van Villa Uk.

  

Met het vorige bericht stond de lente voor de deur, maar echt lente hebben we nog niet gehad. We mogen niet klagen, er zijn beste mooie dagen geweest, maar het is niet te vergelijken met vorig jaar.

Nu kwam ik bij abcFactory ‘Oranje letters’  tegen. Het is de kleur van opgewektheid en vrolijkheid. Het is een mix van rood en geel en staat voor vriendelijkheid en warmhartigheid. Oranje symboliseert de opgaande zon; het maakt ons alert en opgewekt. Het stimuleert en brengt warmte en geluk. Oranje vervult ons met vreugde, en beïnvloedt zowel lichaam als geest.

De kleur werkt verwarmend, geeft kracht en plezier in het werk. Dus een ideale manier om de warmte in huis te halen en met het EK voor de deur natuurlijk helemaal toepasselijk! abcFactory verkoopt grote en kleine letters van hout en nog veel meer leuke muurdecoratie, neem een kijkje!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s