Nieuwe ontwerpen tekst op canvas!

Tekst op canvas is specialist in maatwerk teksten op canvas, hout, aluminium en glas. Maar om het wat makkelijker te maken voor onze klanten, ontwerpen wij ook regelmatig teksten op canvas voor iedereen. Zo hoef je niet zelf na te denken over een leuke tekst, maar kies je er een van onze website.
We hebben teksten op canvas voor de woonkamer, keuken, slaapkamer en baby- en kinderkamer. Zo heb je in een handomdraai een hele leuke muurdecoratie!

EnjoyBij-opa-en-oma-sfeer

Je kunt wel zelf de kleur van het doek en de tekst kiezen, het formaat van het canvasdoek en soms ook het lettertype. Zo heb je toch nog een beetje een ‘eigen’ tekst op canvas. Populair is de tekst ‘In dit huis‘ en ‘Regels bij opa en oma’, maar we hebben nog veel meer leuke teksten.

 

LS-sfeer-LoveLS-sfeer-Life1

Over Tekst op canvas:
Tekst op canvas is gestart in 2009, Cindy Noordman heeft de afgelopen jaren met veel plezier al vele mooie doeken mogen maken. “Steeds weer wordt ik verrast door de bijzondere aanvragen die ik krijg en ga dan ook met veel plezier aan de slag om er weer iets moois van te maken!”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s