Zoedt: nieuwe collectie muurstickers

Nieuwe collectie muurstickers

Zoedt lanceert met veel enthousiasme een nieuwe collectie muurstickers. Inspiratie vonden we in de stoere Scandinavische woonstijl waar we zo van houden. De muurstickers zijn door Zoedt ontworpen en worden ook door Zoedt zelf gemaakt. De muurstickers zijn verkrijgbaar in 21 verschillende kleuren. Kijk voor de gehele collectie op Muurstickers Zoedt.

Het-leven-is-een-feestjeJij-ik

 

Zoedt tot zover 

In september vieren we ons 1-jarig bestaan en inmiddels hebben we bijna 35 verkooppunten! Met veel enthousiasme blijven we nieuwe producten en collecties ontwerpen. Binnenkort wordt onze collectie houten woonaccessoires uitgebreid met allemaal items ‘handmade in Holland’ op de zorgboerderij. In het najaar presenteren we een nieuwe collectie kussens.

Zoedt-kruisjesZoedt love

Over Zoedt

Zoedt werkt alleen samen met enthousiaste Nederlandse vakmensen die houden van hun product en hun vak verstaan. De producten zijn door Zoedt ontworpen en veelal handgemaakt. Van elk exemplaar worden er maximaal 250 gemaakt.  Zoedt richt zich op de jonge, werkende vrouw (25-40 jaar) die een druk leven heeft en veel ballen in de lucht houdt. De teksten van Zoedt sluiten hierbij aan. Het zijn zelfbewuste, positieve teksten waar je vrolijk van wordt. Zoedt geeft je een glimlach met een knipoog.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s