Muurdecoratie voor de babykamer

Je bent zwanger. De babykamer mag worden ingericht! Super leuk om te doen, maar ook best lastig. De meubels voor de kinderkamer zijn vaak snel gevonden. Maar wat doen je met de muren? Voor muurdecoratie voor de babykamer moet je bij www.muurstickersbabykamers.nl zijn. We geven je een overzicht van populaire muurstickers voor de babykamer.

Muursticker bomen / muursticker dieren

De meest in het oogspringende muurdecoratie voor de babykamer is wel de muurstickerboom. Ze geven een opvallend en super leuk effect. Bij muurstickersbabykamers vind je heel veel leuke muurstickerbomen, bijvoorbeeld van Perron 11, Kek Amsterdam. Voor elke prijsklasse is er een mooie boom of tak. Bij Muurstickersbabykamers kun je ook kiezen voor de goedkopere behangbomen.


1105-1

403-1 forest_friends_tree_roze_435x615px_RGB

Muurteksten babykamer

Wil je een mooi en lief detail toevoegen in de kamer? Dan is een tekst een mooie vorm van muurdecoratie. De meeste teksten zijn kinderversjes. Populaire stickers zijn muursticker twinkle twinkle little star of slaap kindje slaap.

Kies uit één van de vele muurstickers met tekst uit de collectie of laat gratis je eigen sticker ontwerpen. Je kiest zelf de kleur en de tekst zodat die perfect matcht bij de babyspullen en accessoires.

00-kader-4

Naamstickers

Naamstickers zijn een leuke manier duidelijk te maken wie de babykamer bewoont! Ook hier is er weer een ruime keuze in modellen, kleuren en formaten. Van een mooie stempel voor jouw kleine ventje tot een tiara voor jouw kleine prinsesje. Style de babykamer met een mooie naamsticker.

stempel

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s