Geef eens een tekst op canvas cadeau!

Wat leuk! een ingezonden blog bericht!

Ieder jaar is het hetzelfde, wat geef je je ouders, schoonouders of beste vriendin die alles al heeft? Geef eens iets origineels, geef een tekst op canvas!

Een tijdje geleden ontdekte ik de site www.tekstopcanvas.nl,  een  mooie site waar je muurteksten op canvas kunt laten drukken. Je kunt kiezen uit een korte quote, een gedichtje of een andere tekst. In de shop staan een aantal ontwerpen waaruit je kunt kiezen. Door op de site te kijken krijg je alvast een idee van de vele lettertypes en ontwerpen die er mogelijk zijn.

Because Bij-opa-en-oma-sfeer

Uiteindelijke koos ik er voor om mijn eigen tekst op canvas te laten ontwerpen en nam contact op met Cindy Noordman, de eigenaresse van tekst op canvas. Zij vertaalde mijn wensen meteen in een mooi ontwerp. Ook vertelde zij mij dat het mogelijk is om een foto te gebruiken in het ontwerp. Zo werd het een heel mooi persoonlijk cadeau.

Ik kreeg het ontwerp voor de tekst op het canvasdoek thuis gestuurd. Ik heb nog wat kleine aanpassingen gemaild en kreeg daarna de definitieve versie via mail toegestuurd. Na 3 dagen wachten werd de canvas bezorgd. Het is echt een supergaaf canvasdoek geworden. Het was een feestje om deze cadeau te geven, mijn moeder was er heel erg blij mee!!

To-the-moon-sfeer

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s