Binnenkijken bij Peter en Ellen: Styling en muurdecoratie van de jongensbabykamer

Peter en Ellen kochten bij Muurstickerboetiek een boom muursticker van Kek Amsterdam. Toen de foto’s van het boom arriveerden hebben we meteen gevraagd of we binnen mochten kijken in deze stoere en mooie baby jongenskamer.

De muren in de babykamer zijn van glasvezelbehang met een ruitje. Muurstickers zijn niet geschikt om op dit type behang te plakken. Hiervoor werd al gauw een oplossing bedacht. Peter maakte van een MDF-plaat een super mooie boom waar de sticker opgeplakt kon worden. Doordat de boom op een plaat zit, komt hij iets naar voren in de kamer. Dat geeft een mooi effect.

 Muurstickerboom

We zijn natuurlijk niet alleen zo enthousiast over de deze kamer door onze eigen muurstickerboom. Juist de combinatie van muurdecoratie en alle andere accessoires maakt deze kamer tot zo’n leuke jongensbabykamer!

Muurstickerboom1 Muurstickerboom2

Muurstickerboom3 Muurstickerboom4

De meubels in de kamer zijn mooi neutraal gehouden met wit en bruin. Op het gebied van accessoires heeft Ellen zich uitgeleefd. Je ziet veel mooie accessoires. Doordat de kleurstelling gelijk is en in hetzelfde thema is gebleven oogt het toch rustig en als één geheel.

Het is een feest voor het oog om rond te kijken in deze leuke kamer: mooie vogelhuisjes, een geweldige lamp en leuke schilderijtjes met print . Maar mijn persoonlijke favoriet is de eland aan de muur!

Op zoek naar leuke muurdecoratie voor de baby jongenskamer? Klik hier.

Muurstickerboom5 Muurstickerboom6

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s