Wie ben ik?

Welkom op deze blog! Een blog over muurdecoratie en meer.. Al een hele tijd houd ik me bezig met muurdecoratie, dus leuk om daar af en toe een blog over te posten.

Wie ben ik?

Mijn naam is Cindy Noordman, 33 jaar en ik woon in het mooie dorp Windesheim, vlakbij Zwolle. Ik ben de trotse eigenaar van twee webwinkels: www.tekstopcanvas.nl en www.mooiemuurteksten.nl. In beide webwinkels verkoop ik producten om je muren mee op te vrolijken. Daarnaast ben ik mede-eigenaar van Zoedt. Zoedt is een jong merk in woonaccessoires. Wij ontwerpen en maken de producten zelf en/of in samenwerking met Nederlandse vakmensen.

Je muren alleen behangen of verven is allang niet meer van deze tijd. Er zijn tal van mogelijkheden  en graag houd ik jullie van alle trends en ontwikkelingen op de hoogte. Neem dus regelmatig een kijkje om dit blog, om meer te weten te komen over de laatste trends en ontwikkelingen rondom muurdecoratie.

Wil je ook een bericht op deze pagina plaatsen over jouw webshop met muurdecoratie of leuke tips, diy etc. neem dan gerust contact op: cindy@tekstopcanvas.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s