Tekstopcanvas

Tekstopcanvas: de specialist in maatwerk teksten op canvas, maar ook aluminium, glas en hout!

Wil jij geen standaard muurdecoratie, maar iets unieks? Wij bieden de mogelijkheid om een eigen ontwerp op canvas, aluminium, glas en hout te drukken. In een handomdraai heb je een hele mooie eigen muurdecoratie!

Tekst op canvas

Je kunt je eigen tekst op canvas laten drukken op de manier die jij wilt. Wij vervullen al je wensen, van kleur tot formaat en van lettertype tot stijl. Alles om de tekst op canvas uniek te maken. Met een tekst op canvas breng je sfeer in huis op de manier die jij wilt. Vind je het lastig een eigen tekst te verzinnen, we hebben ook een aantal ‘standaard’ teksten.

LS-sfeer-Herinner

Tekst op hout

De nieuwste trend een foto met tekst op hout! Bij ons is het mogelijk om een foto op hout te drukken, maar daarbij ook nog een mooie tekst toe te voegen. Wij helpen je uiteraard met het ontwerp. Het hout geeft een hele natuurlijke uitstraling.

Tekst-op-hout1

Tekst op aluminium

Aluminium  heeft een hele eigen uitstraling en is uiterst geschikt om een foto te combineren met een persoonlijke tekst. Aluminium is vormvast, duurzaam en heeft een erg mooie verschijningsvorm.

Tekst op aluminium

Tekst op glas

Plexiglas is een exclusieve manier om je foto met tekst te presenteren.Het biedt een optimale bescherming van de kleuren van je foto. Daarnaast krijgen foto’s een prachtig diepte-effect. Door het hoogglanseffect van het plexiglas past het perfect in een modern interieur.

  

Voor meer informatie kijk eens op http://www.tekstopcanvas.nl of neem contact met ons op via cindy@tekstopcanvas.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s