Zoedt

Zoedt is een jong Nederlands merk in woonaccessoires  en muurdecoratie

Zoedt voorziet alle woonaccessoires van mooie grafische designs of pakkende teksten. In de collectie vind je posters, houten vormen met mooie prints of teksten, kussens, muurstickers, canvasdoeken, houten wenskaarten, houten kerstkaarten en gewone ansichtkaarten.

De ontwerpen zijn basic, maar door het gebruik van natuurlijke materialen en mooie stoffen krijgen de ontwerpen een mooie frisse uitstraling. De collectie wordt grotendeels uitgevoerd in de kleuren zwart, wit, grijs. Daarmee zijn de passen de woonaccessoires van Zoedt in veel interieurs.

BintiHome-Zoedt-HR18

Zoedt wordt gerund door Cindy Noordman en Ellen Modderkolk, is gestart in 2013. Beide moeders starten naast hun baan met eigen internetondernemingen. Al gauw borrelden ze van de ideeën. Vanuit hun creativiteit en ondernemerschap ontstond het idee om samen een eigen lijn voor woondecoratie op te zetten. Inmiddels is Zoedt te koop in ruim 40 webwinkels en de komende jaren zal dit aantal verder groeien.

Zoedt is voor vrouwen en door vrouwen. En dat zie terug in de teksten. De dames hierover: Het valt ons op dat vrouwen vaak enorm kritisch zijn op zichzelf. Wij vinden dat onnodig. We zien in onze omgeving dat jonge vrouwen juist heel veel ballen in de lucht houden.  Daarom zijn de teksten van Zoedt vaak zelfbewust, positief en vrolijk met af en toe een dikke knipoog.

Zoedt is ook een groothandel. Wil je ook Zoedt verkopen in jouw webwinkel? Mail dan naar info@zoedt.nl

BintiHome-Zoedt-HR-2-11BintiHome-Zoedt-HR-2-4

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s